در بیمه مسافرتی توسط
تفاوت خرید قسطی و نقدی بیمه مسافرتی در چیست
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز امکان قسط بندی در بیمه ها صرفا به  منظور رعایت حال مشتری و بالا بردن رضایتمندی مشتری است اما پرداخت خسارت منوط به پرداخت به موقع اقساط بیمه نامه است یعنی اگر در حین خسارت چنانچه قسطی که سررسید آن گذشته باشد و پرداخت نشده باشد داشته باشید خسارت به نسبت مبلغ واریزی پرداخت خواهد شد
اما اگر قسط معوق نداشته باشید و سررسید قسط های بعدی هنوز نرسیده باشد و به خسارت بخورید شرکت بیمه خسارت را کامل پرداخت مینماید

مر اینکه در بیمه نامه به صورت دیگری توافق شده باشد