در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
تفاوت خرید قسطی و نقدی بیمه اختیاری در چیست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

تنها تفاوتی که خرید نقدی و اقساطی بیمه اختیاری برای بیمه شدگان دارد این است که شما به همان میزانی که حق بیمه میپردازید،دفترچه های درمان تان ،مهر اعتبار دریافت میکند.

اگر حق بیمه تان را ماهانه بپردازید برای تمدید اعتبار دفترچه های خود باید باید همه ماهه به شعبه و یا کارگزارتان مراجعه و مهر تمدید اعتبار بر دفترچه های خود بزنید.