در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت کمک رسان ایران ورشکست شده است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

شرکت کمک رسان ایران،جزو شرکتهایی است که در زمینه مدیریت ریسک،بسیار دقیق عمل کرده،هر عضوی را با هر شرایطی به عضویت قبول نمی کند.

زیرا این شرکت کاملا خصوصی بوده،و ضمنا با هر شرکت،سازمان و یا ارگانی به راحتی قرارداد منعقد نمی نماید.

مدیریتی بسیار توانمند دارد و صحبت هایی که در زمینه ورشکستگی این شرکت اعلام میشود،صحت ندارد.

ضمنا خدمات بی نظیر و فوق العاده ای که در ارایه خدمات درمانی و سرویس های بیمهدای به مشتریان خود ارایه می نماید،باعث شده که طی مدت ۲۴ سال فعالیت،همواره مورد توجه اقشاری که به هیچ عنوان دارای حتی بیمه های پایه نبوده و نیاز به پوشش و دریافت سرویس های عالی بیمه درمانی دارند همواره با رضایت از شرکت کمک رسان ایران(sos) یاد می کنند.