در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه حافظ ورشکست شده است
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر بیمه حافظ ورشکسته نشده است

در ضمن بیمه حافظ در سال  95 در سطح چهار توانگری مالی قرار دارد که رتبه هشدار می باشد

  • نسبت توانگری مالی سطح چهار، بیش از ۱۰ درصد و کمتر از ۵۰ درصد است. شرکت هایی که در سطح چهار قرار می گیرند باید برنامه ترمیم وضعیت مالی و برنامه افزایش سرمایه برای سال آینده ارائه و تمهیدات لازم جهت ارتقاء سطح توانگری خود را ارائه نمایند. علاوه بر این با توجه به سطح توانگری شرکت ها، بیمه مرکزی به استناد ماده ۱۲ آئین نامه توانگری، شرکتهای بیمه مشمول را ملزم به انجام برخی از اقدامات فوری از جمله کاهش صدور بیمه نامه، عدم ارائه پاداش به مدیران و خودداری از سرمایه گذاری در بخش های کم بازده نموده است.

توانگری مالی 95

توانگری مالی