در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت بیمه نوین ورشکست شده است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر بیمه نوین ورشکسته نشده است

در ضمن بیمه نوین در سال 95 در سطح چهار توانگری مالی قرار داشته است که وضعیت مطلوبی نمی باشد

شرکت هایی که در سطح چهار قرار می گیرند باید برنامه ترمیم وضعیت مالی و برنامه افزایش سرمایه برای سال آینده ارائه و تمهیدات لازم جهت ارتقاء سطح توانگری خود را ارائه نمایند. علاوه بر این با توجه به سطح توانگری شرکت ها، بیمه مرکزی به استناد ماده ۱۲ آئین نامه توانگری، شرکتهای بیمه مشمول را ملزم به انجام برخی از اقدامات فوری از جمله کاهش صدور بیمه نامه، عدم ارائه پاداش به مدیران و خودداری از سرمایه گذاری در بخش های کم بازده نموده است.

توانگری مالی 95

توانگری مالی

رتبه بندی توانگری مالی شرکت های بیمه در سال ۹۵