در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام
بیمه تامین اجتماعی بسیجیان اجباری محسوب میشه یا اختیاری؟

 اینکه سازمان بسیج یاسپاه هم درصدی ،حق بیمه میده؟سهم خود بیمه گرچقدره؟؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
ما بیمه های توافقی میگیم

در اجرای توافق نامه فی ما بین سازمان و نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران، رزمندگان و بسیجیان فعال که فاقد پوشش بیمه ای بوده وتا50 سال تمام سن دارند(که معادل مدت سابقه به حد نصاب سنی مقرر افزوده می شود)، با پرداخت لیست حق بیمه آنان توسط نیروی مقاومت بسیج (موسسه تامین درمان بسیجیان ) مشمول مقررات تامین اجتماعی قرار می گیرند
توجه- رزمندگان و بسیجیانی که دارای سابقه پرداخت حق بیمه می باشند معادل مدت سابقه به حد نصاب سنی مقرر افزوده می شود
نرخ و دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه – نرخ حق بیمه 27% بوده و دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه برابر با حداقل دستمزد سال مربوطه می باشد و مهلت ارسال لیست و پرداخت حق بیمه هر ماه تا آخرین روز دو ماه بعد خواهد بود
تعهدات قانونی قابل پرداخت- شامل کلیه تعهدات بلند مدت و کلیه تعهدات کوتاه مدت بغیر از بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری