در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام من حدود شش سال سابقه کار دارم و از ۱۲ آذر بیکار شده ام و نمیدونستم که یک ماه فرصت برای دریافت بیمه بیکاری فرصت دارم آیا الان برای دریافت بیمه بیکاری میتونم اقدام کنم ؟واینکه اگه من تا یک ماه دیگه مشغول به کار شوم و از بیمه بیکاری استفاده نکنم با وجود اینکه دوماه بین بیمه هام وقفه میوفته آیا برای دریافت بیمه بیکاری اون شش سال نیز محاسبه میگردد؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
هرچه سریعتر به اداره کار مراجعه و دلیل موجه عدم درخواست بیکاری را اعلام فرمائید