در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
سلام اینجانب بنا به گواهی پزشکان 4پزشک متخصص درمورد بیماری ازکارافتاده کلی هستم ولی کمیسون تامین اجتماعی طی 6بارشرکت درکمیسون بدلیل نداشتن پاتالوژی ازکارافتاده کلی نکرده از شروع بیماری به بعد که5سال گذشته همچنان بیمه واریز میکنم بیمه قالیبافان هستم من چه بکنم ایابیمه خود را قطع کنم 37ساله هستم دیگر حق بیمه نریزم مرا راهنمایی بفرماییدتامین اجتماعی به هیچ وجه اینجانب را ازکارافتاده نمی کند درکمیسون پزشکی تامین اجتماعی دواستان شرکت کرده ام ولی قبول نشدم چه کنم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
احتمالا با توجه به اینکه بیماری شما قبل از عقد قرارداد بیمه بوده احتمال از کارافتادگی برای شما وجود ندارد

بیمه قالی بافی از بیش ترین سطح کمک دولت برخوردار است ، درصورت قطع آن امکان برقراری مجدد درحال حاضر وجود ندارد یا به سختی امکانپذیر است