در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (210 امتیاز)
سلام ظاهرا سر کاریم این سومین بار است که سئوال خودم رو مطرح میکنم در رابطه با

 تداخل حق بیمه رانندگان و بیمه کارفرمایی وبراورد حقوق دوسال یا پنج سال؟

 لطفا جوابشو تو تلگرام برام ارسال فرمایید هزینه آن هر چقدر است تقدیم میکنم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
سوال شما ناقص می باشد

بیمه رانندگان درون شهری یا برون شهری هستین؟؟

بیمه کارفرمائی از چه نوع هست ( به صورت لیست بیمه یا خود اشتغالی)

موقع عقد قرارداد جدید می بایست قرارداد قبلی شما مختومه می شد

از چند شعبه اقدام کردین؟