در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام واحترام.

من دارای حدود 15/5 سال سابقه پرداخت بیمه مشاغل سخت وزیان اور در شرکت تولیدی مواد شوینده رادارم. کارخانه درحال تعطیلی است .واحتمالابا پایان قرارداد سه ماهه حق سنوات وبرگه عدم نیازبه ما بدهند.

می خواستم از شما کارشناس محترم سوال کنم که اگر بیمه بیکاری بنده جریان پیدا کرد.میتوانم برای بازنشستگی مشاغل سخت وزیان اور اقدام کنم. یا خیر؟

{من 56 ساله ودارای 3/5 سال سابقه بیمه مشاغل ازاد وخرید 27 ماه خدمت مقدس سربازی در منطق جنگی را دارم. با احتساب 1/5 برابرسابقه مشاغل سخت میتوانم باز نشستگی بگیرم. با تشکر از کلیه دست اندرکاران سایت بید برگ   جواد هزامی از خرمشهر
توسط (130 امتیاز)
با سلام و عرض احترام.در ادامه پاسخ جناب عالی ایامن باید حدود دو سال بیمه بیکاری بگیرم .تا سی سال را پر کنم.وبا توجه به ضریب 1/5 برابر مشاغل سخت وزیان اورم.و پرداخت 4درصد باهر سنی متوانم بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
سابقه شما با 15و نیم سال سخت و زیان اور 27 ماه خدمت سربازی و 3 سال و نیم مشاغل بالای 20 سال می شود ولی سنتان کم است ، در صورت اخراج و استفاده از بیکاری کارهای سخت و زیان اورتان را انجام و به اتمام رسانید ، همچنین برای جبهه از مرجع اعزام کننده نامه رسمی بیاورید