در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام..چند روز پیش رفتم شعبه بیمه تامین اجتماعی بهم فرم بانک رفاه و دادن و گفتن تو بانک رفاه حساب باز کن و بیست روز دیگه بیا برای جواب.

.بیشتر از 7 ماهه اقدام به بیمه بیکاری نموده ام..

سوالم اینه که بعد بیست روز و بعد از باز کردن حساب دربانک رفاه دیگه قراره چی بهم بگن و اخرش به کجا میرسه.تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
شما دقیقا از چه روزی به تامین اجتماعی برای بیمه بیکاری مراجعه کردین؟  از 7 ماه پیش یا چند روز پیش

اگر سند بیکاری شما تا 25 این ماه زده بشه ، می تونین از 10 تا 15 ماه بعد دریافت مقرری داشته باشین ، به شرطی که اشتغال نداشته باشین