در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید آیا با داشتن مدرک فنی حرفه ای mdfکار میشودبیمه کامل (درمانی.فوت.و...)کرد با هزینه کمتر از مشاغل آزاد
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام کسی که در کار تولید با ام دی اف میباشد میتواند در کارگاهی که فعالیت میکند از حمایت دولت بابت حق بیمه استفاده کند اما چنانچه فقط با این مدرک بخواهد خود را بیمه کند که هزینه کمتری بپردازد ممکن نیست لیکن اگر این کارت مهارت فنی حرفه ای بصورت هوشمند باشد میتوانید جزو بیمه کارگران ساختمانی بیمه شوید