در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام از آنجا که در شرکت ما قرارداد مدت معین داریم اما با پایان زمان قرارداد با ما تسویه نمی شود .

در صورتی که مدت قرارداد تمام شود اما برای تسویه مجبور باشیم درخواست اتمام همکاری بنویسیم (مجبور باشیم) تا تسویه صورت گیرد آیا بیمه بیکاری به ما تعلق می گیرد؟

 آیا از شرکت استعلام میشود؟

 لطفا در نظر داشته باشید که زمان قرارداد کار معین تمام شده است
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد کتبی داشته اید و این قرارداد به اتمام رسیده باشد کارفرما مکلف به تسویه قرارداد مذکور می باشد و برای گرفتن بیمه بیکاری ( در صورتیکه یکماه از زمان اتمام قرارداد شما نگذشته باشد ) شما میتوانید به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و با ارائه قرارداد یکسال آخر و نامه عدم نیاز از سوی شرکت ، تقاضای برقراری بیمه بیکاری نمائید.