در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام,بنده کارگاه خود را تعطیل کردم و ترک کار کارگران را نیز به موقع در لیست ارسالی ثبت نمودم و از ان محل رفتم.

لیکن چند ماه بعد بازرس سازمان امده و و در گزارش بازرسی نوشته عدم حظور و با وجود ثبت شدن ترک کار کارگران برای بنده ۳ماه حق بیمه در نظر گرفته شده است,ابلاغ بدهی توسط پست به محل کارگاه رفته و اصلا بنده از ان مطلع نشدم تا اینکه مهلت اعتراض تمام شده و از شعبه تامین اجتماعی با بندع تماس گرفتند که شما بدهکاری,وقتی از موضوع مطلع شدم مراجعه کردم به شعبه ولی اعتراض بنده را نپذیرفتند و گفتند در هر صورت ابلاغ انجام شده و مهلت اعتراض تمام شده و تنها راهت شکایت در دیوان عدالت اداری میباشد,لطفا راهنماعی کنید بنده چه کاری باید انجام دهم متشکرم.
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تنظیم دادخواست به دیوان بدلیل عدم استفاده از مهلت مقرر جهت اعتراض تنها راهکار شما میباشد