در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. من در دو شعبه مختلف تامین اجتماعی در خواست جمع آوری سابقه بیمه خود در نقاط مختلف شده ام و با گذشت چندین ماه این مساله انجام نشده است.آیا شرکت یا واحدی وجود دارد که این کار را به صورت دستی برای من انجام دهد؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در حال حاضر در کدام شعبه بیمه پرداز هستید

با در دست داشتن کپی کارت ملی و شناسنامه و دفترچه بیمه به شعبه خود مراجعه در قسمت نامنویسی و حسابهای انفرادی فرم جمع آوری سوابق را تکمیل نمایید و نیاز به شرکتی برای جمع آوری نمی باشد

در صورتی که مشخصات شما ( نام نام خانوادگی سریال شناسنامه و...) متفاوت باشد کمی به مشکل بر می خورید که با در دست داشتن مدارک مشکل به زودی مرتفع می کردد