در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
باسلام.اینجانب ازسال88به بیماری صعب العلاج اعصاب وروان دچارشدم وهم اکنون ازدکترمعالج نسخه دارویی تجویزمیشود.

ایاباتوجه به مدارک واسنادپزشکی درکمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مستمری ازکارافتادگی شامل حال من میشه؟

ثانیاسابقه واریزحق بیمه قبل بیماری به مدت یکسال روندارم میشه بعدازکارافتادگی توکمیسیون همه یکسال رویکجابه حساب سازمان واریزکنم؟

ثالثا قبل و بعد بیماری واریزحق بیمه برای سازمان چه فرقی میکنه؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

1- بله شما می توانید ازکارافتاده بشید ولی حقوق شما بر اساس سنوات پرداخت حق بیمه خواهد بود ( بخشنامه 19/1)

2- خیر نمی توانید سوابقی را با پرداخت یکجا ایجاد نمایید

3- ایا شما راضی هستید فردی که از همان ابتدا بدون داشتن حداقل شرایط ( یکسال سابقه) از کارافتاده شده و مبالغی را که شما به به عنوان حق بیمه واریز می نمایید به راحتی دریافت نماید. تامین اجتماعی هیچگونه دریافتی از دولت نداشته و حقوق بازنشستگان و ازکارافتادگان از واریز حق بیمه سایر افراد تامین می گردد