در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (120 امتیاز)
باسلام واحترام. درحال حاضر بیمه رانندگان جزو شمول مشاغل سخت نمی باشد وحق بیمه آنان با کمک دولت پرداخت میشود که ماهانه هر راننده حدود  125هزارتومان پرداخت میکند

در صورت تصویب شمول مشاغل سخت برای رانندگان با توجه به اینکه دولت در اینصورت حمایت مالی خود را قطع خواهد کرد میخواستم بدونم با در نظر گرفتن چهاردرصد مشاغل سخت میزان پرداختی هر راننده در ماه چه مبلغی خواهد بود.

 جواب شما برای خیل عظیمی از رانندگان بسیار مهم است ودر نشربات وکانالهای مر بوطه منتشر خواهد شد.

 از توجه وعنایت شما وپاسخی که زود میدهید تشکر میکنم.

دبیر انجمن حمید حسبن زاده
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام .. درصورت مشمول شدن رانندگان و استفاده از مزایای مشاغل سخت وزیان آور فرمول محاسبه ۴% بیمه بشرح ذیل است .
فرمول محاسبه :                                                                                                                                  (میانگین ۱۲ ماه یا آخرین ماه (هرکدام بیشتر باشد) * ۴%  *  کل سنوات مشمول سخت و زیان آور)  +   ( مستمری استحقاقی * ۴%  *  سنوات سخت و زیان آور قبل از تاریخ ۱۳۸۰/۰۷/۱۴ )    لازم به توضیح است فرمول بالا با توجه به بخشنامه جدید ۴۹/۵و ۴۹/۶ سازمان تامین اجتماعی بوده و در دوقسمت ایجاد میشود و طبق بخشنامه ۴۹/۷ کل آن قابل تقسیط تا حداکثر ۹ قسط میباشد.
موفق باشید