در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
من فیش آذر ماه را اینترنتی گرفتم و هنوز پرداخت نکردم با وجود اینکه تا اول اسفند برای پرداخت فرصت است و حالا من فیش دی ماه را خواستم بگیرم که پیغام امکان ایجاد بدهی تا زمان وصول بدهی قبلی وجود ندارد، علت چیست و چطور میشود فیش دی ماه را گرفت.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
شما می بایست در ابتدا فیش آذر را پرداخت و پس از گذشت دو روز کاری ( به طور معمول ، جهت وصول صورت حساب از بانک) می توانید فیش دی را دریافت نمایید