در جریمه و بدهی بیمه توسط (120 امتیاز)
م به تامین اجتماعی حدود 17 تومن بدهی دارم ك از این مبلغ حدود 10 تومنی جریمه هست، قسط بندی كردم وتا العان 7 تومن دادم، اگر قانون بخشودگی جرایم عملی بشود من هم شامل میشوم؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام باید به شعبه مراجعه کنید و پیگیری کنید که شامل کارگاه شما می شود یا نه و در صورت لزوم اقساط قبلی را باطل کنید و برای بدهی اصلاح شده تقسیط جدید ببندید.