در حادثه ناشی از کار توسط (110 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید من کاشی کار هستم که در حین کار کاشی کاری از روی بشکه سقوط کردم و از ناحیه دست دچار شکستگی شدم همچنین از ناحیه صورت زخمی شدم حال با توجه به قراردادی که با کارفرما داریم بنده را بعنوان پیمانکار در قرار داد نامبرده اند

 آیا بیمه میتواند از پرداخت دیه به بنده سرباز زند یا نه و به نظر شما نظر اداره کار در این مورد چه میتواند باشد. با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

آیا شما خود بیمه کارگران ساختمانی می باشید یا خیر

در هر صورت کارفرما گزارش حادثه را ظرف مدت 3 روز می بایست به شعبه مربوطه تامین اجتماعی اطلاع دهد

دیه به سازمان تامین اجتماعی مربوط نبوده ( متولی بیمه مسئولیت و یا کارفرما است) و غرامت دستمزد ایام بیماری ، ازکارافتادگی و فوت و غرامت نقص عضو مقطوع مربوط به سازمان می باشد