در بیمه بیکاری توسط
باسلام اینجانب دارای 10سال سابقه تامین اجتماعی هستم تامهرماه حقوق کارگری پرداخت میکردم وحالاابانماه اذرودی ماه روبعنوان استادکار که حقوق ومزد ماهانه جمعا11میلیون ودویست وپنجاه هزارریال می باشد وحقوق تامهرماه اینجانب8میلیون وهفتصدهزارریال بود

من متاهلم وهمسرم ویک دختر دارم وتابه امروز60سال و10ماه سنم هست چون متولد 10فروردین 35 میباشم برای بالا بردن سابقه و بااینکه بیکارم اگر بیمه بیکاری بخام بگیرم چند ماه تعلق  داره وحقوقم اگربیکاری بگیرم چندهست ممنون میشم اگر برایم محاسبه فرمائید

 باتشکراقای فقیه ازخوزستان
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
26ماه بیمه بیکاری تعلق میگیرد و براساس حداقل مزد