در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام / كارفرما بر اسا چه نوع قراردای كارگری را به كارگیری نماید كه بیمه لازم نداشته باشد؟
1 پاسخ
توسط

سلام هر نوع قرارداد کاری مشمول قانون کار است مگر قرارداد پیمانکاری که شرایط خاص خود را دارد.

بین قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار نزدیکی زیادی وجود دارد. تشخیص این امر باهیاتهای حل اختلاف وزارت کار است. اصل در این که قرارداد کار است یا پیمانکاری ، به متن و ماهیت قرارداد بر می گردد و عنوان قرارداد تاثیری در این موضوع ندارد. در قرارداد پیمانکاری ابزار و مکان با پیمانکار است ولی در قرارداد کار ابزار و مکان را کارفرما در اختیار کارگر قرار می دهد. البته شرایط دیگری هم دارد .