در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط كاهش در تعداد بیمه‌ شدگان بیمه درمان تکمیلی به چه صورت است
1 پاسخ
توسط
كاهش در تعداد بیمه‌شدگان، در طول مدت بیمه‌نامه باید حداكثر تا یك ماه پس از خروج مشمولین به بیمه‌گر اعلام شود كه از همان تاریخ حذف انجام پذیرد. در غیر این صورت حذف بیمه‌شده از تاریخ ورود نامه بیمه‌گذار به دبیرخانه بیمه‌گر انجام خواهد پذیرفت.
در صورتیكه بیمه‌شده در طول مدت بیمه فوت كند پوشش بیمه‌ای سایر اعضای خانواده بیمه‌شده متوفی به شرط پرداخت حق‌بیمه تا زمان انقضاء بیمه‌نامه ادامه خواهد داشت اما پس از انقضاء بیمه‌نامه به دلیل نداشتن بیمه‌شده اصلی ارائه پوشش امكان پذیر نمی باشد.