در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط افزايش در تعداد بيمه‌شدگان بیمه درمان تکمیلی چیست
1 پاسخ
توسط
افزایش در تعداد بیمه‌شدگان در طول مدت بیمه‌نامه منوط به استخدام جدید، ازدواج، تولد و یا افرادی كه پس از شروع بیمه‌نامه تحت تكفل بیمه‌شده اصلی قرار می‌گیرند(كفالت)، خواهد بود و اسامی این افراد باید حداكثر تا ۳ ماه بعد از تاریخ استخدام، عقد رسمی، تولد و تاریخ تحت كفالت قرار گرفتن اعلام شود.
ملاك ارائه پوشش بیمه‌ای برای مستخدمین جدید، مزدوجین و تحت تكفلین جدید از تاریخ ورود درخواست كتبی بیمه گذار به دبیرخانه بیمه‌گر و ارائه پوشش به نوزادان از بدو تولد است.