در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام
ما با چند نفر از دوستان شرکتی تاسیس کردیم و پروژه های نرم افزاری انجام میدیم.
همه نیروها صبح ها جای دیگه کار میکنن و بیمه کامل هستن.
با هم توافق کردیم که بیمه نگیریم که هزینه پرژه ها بیاد پایین.
راه حلی وجود داره که در قرارداد و یا ضمیه ای این توافق ما مکتوب یا قانونی بشه؟
یا اصلا مکتوب کردنش نافذ هست یا نه.
1 پاسخ
توسط
بستگی به نوع قرارداد دارد ولی اکثر قراردادها مشمول بیمه هستند. و مکتوب کردن آن تاثیری ندارد . مضمون و محتوای قرارداد مهم است