در جریمه و بدهی بیمه توسط (170 امتیاز)
سلام بنده کارفرمای مزرعه کشاورزی هستم به علت کمبود فیش واریز بیمه که اشتباه در صدور فیش بوده بابت سه کارگرم  برای  برج های  2و3سال 95  جریمه شده ام و تا دوسال قبلش هم هیچ گونه بد حسابی نداشتم حالا شبعه بهم پیام داده بخشش های اخیر شامل شما نشده است مگه شما نمی گویید که مزرعه کشاورزی هم شامل واحد های خدماتی هست و شامل بخشش شده است پس چرا شامل من نشده  لطفا منتظرتون هستم من را راهنمایی کنید با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

قانونهای تامین اجتماعی رو شعبه ها تفسیرمیکنند و مشخص میکنند چه کارگاهی شامل میشه و چه کارگاهی شامل نمیشود.