در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
در صورت برخورد تعطیلات رسمی با تعطیلی توافقی ( 5شنبه ها که ساعت کار آن در 5 روز اول هفته تقسیم شده است) آیا در صورت عدم حضور پرسنل در روز 5شنبه نیز استحقاق معادل 7 ساعت و 20 دقیقه اضافه کاری را پیدا می کنند ؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با سلام. خیر. پنجشنبه طبق توافق روز کاری نبوده و از طرفی کارگران 44 ساعت موظفی خود را در 5 روز اول هفته کار کرده اند.