در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
سلام من 8ساله پروانه کسب لوازم خانگی دارم سال دوم مغازه را تعطیل کردم ورفتم در کارگاه جوشکاری مشغول شدم وبیمه شدم حدودا 12 سال وترک کار زدند حالادوباره میخوام مغازه وا کنم ایا میتونم در مغازه بیمه بشم البته پروانه رو باطل نکرده بودم ایا ایراد نمیگیرند خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
بله شما می توانید بیمه مشاغل آزاد یا اختیاری ( بسته به نیازتان) شوید و هیچ مشکلی نخواهد داشت