در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
من تو یه شرکتی کار میکنم که همه چیز طبق قانون کار هست بیشتر از دوسال هم هست که از طریق همین شرکت برام بیمه رد شده حالا نمیدونم چرا نزدیک به یه سال هست که کارفرما اومده همه کارکنان شرکت را بیمه اختیاری کرده نزدیک به یه سال هست و پول بیمه راهم خود شرکت میده هر سه ماه یه باز پول بیمه را میریزن الانم شرکت ما را شهرداری نمیزاره کار کنه مانع کار کردن پرژه شده آیا من میتونم بیمه بیکاری بکیرم و شرایط کرفتن بیمه بیکاری چطوره چون واقعا در آمد ندارم ممنون که راهنمایی میکنید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه اختیاری مزایای برقراری بیمه بیکاری را نداردو امکان برخورداری از این مزایای وجود ندارد