در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید من نصاب ام دی اف هستم قبلا تو یک کار گاه کار میکردم اونجا بیمه بودم وماهی 95000تومان حق بیمه من بود ولی الان کار فرما کارگاه رو جمع کرده واعلام ورشکستگی نموده من الان بیمه ندارم خواستم بدون چطور میتونم از بیمه تامین استفاده کنم وحق بیمه کمتری بپردازم مثله همون موقع که تو کارگاه بودم .الان خودمو لبمه سلامت کردم ولی به بیمه تامین نیاز دارم خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
امکان استفاده بیمه مشاغل آزاد یا بیمه اختیاری دارین

البته اگه دفترچه درمانی برای شما بسیار مهم است ، از بیمه اختیاری استفاده نمایید