در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام.

بنده در پرداخت حق بیمه اختیاری تاخیر داشتم و اکنون ظاهرا ادامه بیمه امکانپذیر نیست.

سوال این است که آبا امکان ادامه روند هست؟ مبالغی که تا الان پرداخت شده سوخت شده است؟ این چند روز تاخیر را نمیتوان با جریمه پرداخت کرد؟

با سپاس.
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باید مجددا درخواست و بعد از سیر مراحل و ازمایشات عقد قرارداد انجام گردد مدت پرداختی چز سوابق شما محسوب شده و سوخت نمیگردد