در جریمه و بدهی بیمه توسط (120 امتیاز)

سلام اينجانب ازسال93اقدام به جمع آوري سوابق كردم مشاهده نمودم مدت سه سال ونيم برايم بيمه واريزنكردند.

اقدام به بردن مدارك وتكميل فرم دراداره كار وبعداز طي مراحل قانوني اداره محترم كار با نظارت تامين اجتماعي كه بيش از دوسال ونيم طول كشيد وراي صادرشد وتامين اجتماعي اعلاميه بدهي صادركردند و توسط هلال احمر كه كارفرماميباشد اعتراض كردند

و بعداز آن همان راي و بدهي توسط هيئت بدوي تشخيص مطالبات ارسال گرديد ولي توسط كارفرما اقدامي جهت پرداخت بدهي نشده است

خواهشمندم دراين مورد توسط شما كارشناسان محترم جوابي گرفته باشم كه چه ميشود ومن دراستانه بازنشستگي هستم

.متشكرم ازراهنمايي شما زحمت كشان درسازمان تامين اجتماعي كه آينده ما كارگران درجهت احقاق حق ازكارفرمايان ميباشد .

سخاوت قرباني كبودان

  ازكليبر-آذربايجانشرقي

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

عدم پرداخت بدهی باعث میشه جریمه بهش تعلق بگیره

شما میتونید برای سرعت بخشیدن به پرداخت بدهی توسط کارفرما .به واحد درامد شعبه مراجعه کنید و درخواست کنید بدهی رو بفرسته اجراییات تا کارفرما مجبور بشه پرداخت کنه