در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام .من در یه شرکت بطور تمام وقت مشغول بودم و برای شرکت دیگری پارت تایم نقشه میکشیدم (بیشتر در منزل و گاهی هم حضوری) .

 این شرکت پارت تایم مرا بیمه کرده بود ولی شرکت تمام وقتم بیمه نکرده بود که من بدلایلی از جمله ندادن حقوق و مزایا و بیمه نکردن ...

 می خواهم از ایشان به وزارت کار شکایت کنم .

 فقط اینکه ایا مشکلی ازین بابت برای شرکت پارت تایمی که منو بیمه کرده ایجاد نمی شود؟ ازین بابت که پاره وقت بیمه ام کرده ؟. پرداخت حق بیمه از دو جا مجاز است یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
طبق ماده ٣٤ قانون تأمین‌اجتماعی درصورتی که بیمه‌شده‌ای در یک یا چند کارگاه مشمول مقررات قانون اشتغال به کار یابند، هریک از  کارفرمایان مکلفند لیست و حق‌بیمه وی را به سازمان ارسال و پرداخت نماید.
براساس این ماده از قانون، رعایت این شرط که حقوق بیمه شده نباید از حداقل حقوق مشمولین قانون کار کمتر باشد، درصورتی‌که کارگاه اول حق‌بیمه متعلقه را با رعایت حداقل دستمزد مشمول کسر حق‌بیمه سازمان پرداخت نموده باشد، سایر کارفرمایان می‌بایست لیست و حق‌بیمه را براساس حقوق پرداختی تنظیم و به سازمان ارائه و پرداخت نمایند، بدیهی است اینگونه افراد براساس جمع حق‌بیمه‌های پرداخت از مزایای قانون بهره‌مند می‌گیرند.

موفق باشید