در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من عضو خانه کارگر هستم.میخواستم همسرم را بیمه تکمیلی کنم آیا میتوانم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر عضو خانه کارگر تهران هستین لطفا با شماره های ذیل تماس بگیرید و جزییات دقیقش رو بپرسید.

اگر در شهرستان هستین میتونین از طریق شماره اطلاعات تلفن ۱۱۸ شماره خانه کارگر محل سکونت خودتون رو بپرسید.

معمولا قراردادهای بیمه تکمیلی برای عضویت،یه تاریخ و بازه زمانی مشخصی داره و ضمنا اگه عضو بشید برای زایمان،دوره انتظاری بین ۹ تا ۶ ماه وجود داره.

بنابراین پیشنهاد میکنم فردا صبح در اولین فرصت تماس گرفته ،و جواب خودتون رو دریافت نمایید.

۶۶۴۱۳۳۸۸

۶۶۴۸۷۵۴۴

۶۶۴۶۴۵۲۵

۶۶۴۸۷۵۴۸

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر