در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
که شرکتی که در ان کار میکردم بیمه ام که نکرده هیچ . بعنوان حقوق 2 ماه اخرم چکی بمن داد که بلا محل است وبرای تاریخ 2 ماه بعد از خروجم از شرکت . الان از تاریخ چکم 10 روز دیگر هم گذشت ولی پولی در حسابشان نیست و میگویند برو برگشت بزن هر کاری دوست داری بکن . ایا می توانم چون قرار دادی هم ندارم پولم را بگیرم ایا باید به دیوان عدالت اداری بروم یا برگشت بزنم چکم را ؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
بابت پرداخت نشدن حقوق و مزایای معوقه می بایست به مراجع حل اختلاف کار مراجعه و از طریق ثبت دادخواست برای وصول مطالبات اقدام نمود . درخصوص وصول نشدن چک نیز ، بدلیلی حقوقی بودن موضوع را از طریق محاکم قضایی برای به اجراء گذاشتن چک پیگیری نمائید .

موفق باشید