در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام و ادب . من در شرکتی 5/5 کار کردم که منو بیمه نکردند من خودم 3 ماه انرا از طریق شرکت دیگری گه در ان پارت تایم کار میکردم پرداخت گردم ولی 2 ماه اخر را بنا به وعده شرکت که گفتند بیمه ام میکنند رد نکردم ولی متاسفانه انها هم بیمه ام را رد نکرد در نتیجه 2 ماه بدون بیمه ماندم من هیچ مدرکی دال بر کار کردن در انجا ندارم فقط شهادت اطرافیانم ایا می توانم شکایت کنم بابت این دوماهم  . ؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه نموده و با ثبت دادخواست ، مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به پرداخت بیمه شما می باشد و در صورتی که هیچگونه مدرکی ندارید مطابق با ماده 93 آئین دادرسی کار می توانید درخواست اعزام بازرس به محل کار سابق خود نمائیدو در صورتی که بازرس ، کارکرد شما را تائید نماید مراجع حل اختلاف نسبت به صدور رای مبنی بر پرداخت حق بیمه شما توسط کارفرما اقدام می نمایند.