در پرداخت حق بیمه توسط
برای چه کارگری بیمه رد نمی شود
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

هر نوع قرارداد کاری مشمول قانون کار است مگر قرارداد پیمانکاری که شرایط خاص خود را دارد.
بین قرارداد پیمانکاری و قرارداد کار نزدیکی زیادی وجود دارد. تشخیص این امر باهیات های حل اختلاف وزارت کار است. اصل در این که قرارداد کار است یا پیمانکاری ، به متن و ماهیت قرارداد بر می گردد و عنوان قرارداد تاثیری در این موضوع ندارد. در قرارداد پیمانکاری ابزار و مکان با پیمانکار است ولی در قرارداد کار ابزار و مکان را کارفرما در اختیار کارگر قرار می دهد. البته شرایط دیگری هم دارد .

" این پاسخ توسط آقای قشقایی در گروه تلگرام حقوق کار و تامین اجتماعی ارایه شده است"

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار