در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
شرح تصادفاتي كه طرفين حادثه به ميزان مشخص مقصر تشخيص داده مي‌شوند؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(مواد 527، 528، 531 و 533 قانون مجازات اسلامی (ديات) مصوب 1/2/1392 )

در تصادفاتی که دو يا چند خودرو نسبت به یکدیگر، به ميزان درصد مشخص مقصر تشخیص داده می‌شوند، بدین صورت عمل می‌گردد که؛ هر یک از طرفین به ميزان درصدي كه زيان‌ديده منصوب شده‌اند، از محل بيمه شخص ثالث طرف مقصر استفاده مي‌نمايند و شرکت بیمه نیز، به میزان درصد تقصیر راننده، خسارت را جبران خواهد نمود.

در صورتی که دارای بیمه بدنه اتومبیل نیز باشند، هر کدام به نسبت تقصر خود، از بیمه بدنه استفاده می‌نمایند.

در تصادفات درصدی، مي‌بایست حتماً کروکی ترسيم شده باشد و اگر حادثه دارای مجروح باشد و يا خسارت خودروهاي زيان‌ديده نیز بیشتر از سقف پوشش مالی بیمه‌نامه شخص ثالث مقصر باشد، لازم است کروکی غیرسازشی ترسیم گردد.