در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط بیمه درمان تکمیلی خانواده چیست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام وقت بخیر.

بیمه درمان خانواده،همانطور که از نامش پیداست،مختص کلیه افراد خانواده می باشد.

تمامی افراد زیر ۶۰ سال باید ثبت نام شوند.

در سال اول قرارداد،از کلیه افراد بالای ۱۸ سال،یک چکاپ گرفته میشود که برای هر نفر میانگین ۵۰۰ هزار تومان هزینه دربر خواهد داشت و هر نفر تحت پوشش ۷۰میلیون تومان هزینه بستری و جراحی قرار خواهد گرفت.

لطفا در صورت تمایل به دریافت هزینه های عضویت و سایر خدمات این قرارداد،در تلگرام بنده پیغام دهید تا شرایط کامل قرارداد و پوشش ها را بحضور ارسال نمایم.