در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

من از کارفرما جهت واریز حق بیمه کمتر از نصف حقوق دریافتی شکایت کرده و هیت تشخیص و حل اختلاف اداره کار رای به اجرای ماده 148 و واریز حق بیمه معوقه ,  طبق مزایای احراز شده  بطور کامل داد.

سوآل : آیا دادنامه های اداره کار برای ارایه به بیمه کفالیت میکند ؟ اگر مدارک و مراحل  دیگری جهت اعمال مبلغ مستمری اعلام شده از طرف اداره کار به بیمه لازم است را ذکر نمایید . با تشکر از راهنمایی های سودمندتان .
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر باید نسبت به اخذ اجراییه رای از طریق دادگستری حوزه محل کار اقدام نمایید و اجراییه صادرشده را به همراه رای اداره کار به بیمه تامین اجتماعی جهت محاسبه بدهی کارفرما ارایه نمایید