در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

می خواستم به صورت آنلایم بیمه عمر بخرم ولی از یه طرف هینجوری وقتی از یه نمایندگی به صورت حضوری بیمه می خریم موقع پرداخت خسارت کلی داستان داره

از طرف دیگه  از کجا بفهمیم کلاهبرداری نباشه
3 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

در تکمیل صحبت های همکارانم، به این نکته هم توجه داشتید که با خرید بیمه عمر شما نیاز به خدمات پشتیبانی از یک نفر دارید. یک نفر که به مشکل خوردید سریع پاسخگوی تلفن باشه. این فرد می تونه پشتیبانی شرکت باشه یا نماینده بیمه.

همچنین در صورتی که نماینده بیمه که از او خرید کرده اید شغلش عوض شد، باید فرد دیگری جایگزین باشد تا پشتیبان شما باشد.

با توجه به وضعیت پشتیبانی شرکت های بیمه، پیشنهاد می کنم بیمه خود را از نماینده ای بگیرید که خدمات پشتیبانی به شما ارائه می کند. می تونید با کلیک بر روی لینک زیر، اطلاعات خود را در بیدبرگ ثبت کنید تا نماینده منتخب بیدبرگ به منظور مشاوره رایگان با شما تماس بگیرن

https://www.bidbarg.com