در سوابق بیمه توسط

سلام

چگونه می‌توان سوابق بیمه را با از طریق گوشی موبایل مشاهده کرد  ؟ ممنون

2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

مشاهده سوابق بیمه با کد دستوری USSD

یکی  از راه های مشاهده سوابق بیمه بدون دانستن شماره بیمه، استفاده از کد دستوری USSD موبایل می باشد. از این طریق می توان از تاریخ و مبلغ آخرین حق بیمه واریزی توسط کارفرمای خود اطلاع پیدا کنید.برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل می توان کد دستوری #۴* را با گوشی تلفن همراه شماره گیری کرده، سپس گزینه ۳ که مربوط به تامین اجتماعی می باشد را انتخاب کنید. در منوی آمده گزینهاستعلام را انتخاب کنید و پس از آن گزینه آخرین سابقه را انتخاب کنید و سپس کد ملی خود را وارد کنید. همچنین می توان #۱۴۲۰* را شماره گیری کرد و سپس گزینه استعلام را انتخاب کرد.

توجه داشته باشید که برای دریافت استعلام و آخرین سابقه بیمه رد شده از این طریق ابتدا می بایست در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کنید. >> در صورتی که هنوز در سایت سوابق بیمه ثبت نام نکرده اید اینجا کلیک کنید <<

ضروری است ابتدا از طریق صفحه سامانه سوابق بیمه شدگان در سایت سازمان، مراجعه و ثبت نام نمایید.

راهنمای سوابق بیمه

مشاهده سوابق بیمه از طریق اپلیکیشن رسمی سازمان تامین اجتماعی >> دانلود اپ تامین اجتماعی من <<

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص