در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام. بنده جوانی هستم 25 ساله. تازه دیروز رفتم تامین اجتماعی و خودم رو بیمه مشاغل آزاد کردم.

 تمام آزمایش ها و کمیسیون ها (حدود 100 هزار تومن هم از گرفتن) رو هم اوکی کردم. برام فیش اولین ماهم رو هم صادر کردند 146000 تومان. هنوز پرداختش نکردم چرا؟

چون دودلم راستش دودلی هم برای اینه که همش به خودم می گم بابا ما باید 30 سال یعنی 360 ماه هر ماه هراس و دلهره این رو داشته باشم که حق بیمه تامین اجتماعی رو بدم (البته فعلا شغل درست و حسابی ندارم، اونیم که دستمو می گیره خیلی هنر کنم هزینه های جاری مثل کرایه و لباس و خوراکی چیزی رو کفاف بده) بعدشم راستو حسینی بگم توی این دوره و زمونه قرن 21 خیلی هنر کنیم بتونیم 60 الی نهایتش 70 سال عمر کنیم مثل قدیم نیست که طرف 120 سال تازه اول جونیش باشه.

خب حالا من می گم این بصرفه است (نه از نظر پولی و مالی) بلکه بیام 30 سال هر ماه پول بریزم تو حلق تامین اجتماعی که تازه اگه الانم شروع کنم اون موقع میشه 55 سالم تازه اگرم با این اوضاعی که پیش میره زنده باشم بتونم از اون همه پولی که به سازمان دادم بازنشسته بشم و استفاده کنم اومیدیم و تو بهترین حالت به 55 سالگی هم رسیدم بازم نهایتش 5 الی 10 سال حقوق بازنشستگی بگیرم خب بازم هرچی فکر می کنم 30 سال حق بیمه دادن در قبال 5 الی 10 سال حقوق بازنشستگی گرفتن اصلا به درد سرش نمی ارزه؟؟؟؟

یه چیزی هم ته دلم هست می خوام بگم: تو مملکت ما همیشه دست اولی ها برنده بودن. یعنی چی؟

الان میگم، دست اولی منظورم اونهایی هست که برای اولین بار یه چیزی رو باب می کنن یا هر چیز دیگه، یه مثال سادش همین مثلا کابینت های MDF هست قبلا نجاری داشیم تو مملکت ولی یه سری زود رفتن یه تکنولوژی آوردن به اسم mdf خیلی زود کارشون گرفت و ده برو که رفتیم، بعد از اون ها که خیل عظیم مردم افتادن دنبالشون دیگه این کار صرفه نداشت مثالاش هم زیاده.

حالا برگردیم به بیمه تامین اجتماعی که عمر زیادی ازش نمی گذره ولی اگه ربطش بدیم به همون دست اولی ها همین الانه تو دور و بر خودمون آدم های 60 ساله ای رو داریم که از همون اول که تامین اجتماعی اومد خودشون رو بیمه کردند و الان دارند هم کار می کنند و هم حقوق می گیرند اینها همون دست اولی ها هستند. ولی الان دست زیاد شده همه خودشون رو بیمه کردند فک کنم دیگه مثل مثال بالا دیگه صرفه ش نمونده.

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

حالا تو این دو راهی گیر کردم میگم بابا من که 100 تومن پول آزمایش و ... رو دادم فدای سرم دیگه چه کاریه برم 30 سال اوه 30 سال حق بیمه بدم (جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته)

لطفا راهنماییم بفرمایید.
خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام بسیار عالی و موشکافانه بررسی کردین

 شما که تا آخر عمر مجرد نیستین ما خیلی بیمه شده ها داشتیم که به قول شما خیلی درآمد بسیار کمی داشتن و خیلی هنر می کردن اموراتشون رو بگذرونن ولی گره گشا بوده واسشون مثلا بیمه شده ای بود در یکی از روستاها از موقع بریدن درخت همسایه افتاده بود روش و فوت کرده بود و خانواده با دو فرزند دیگه بلاتکلیف نبود، دیگه لازم نبود ماهی 50 تومن از فلان نهاد حمایتی بگیره و یا چشمش رو بدوزه به یارانه البته من به عنوان کسی که این جور موارد رو دیدم می گم ، وگرنه نه پول بیشتری به من می دن و هیچیش هم تو جیب من نمی ره