در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

بیمه تکمیلی طلایی بیمه دانا هستیم. در بیمارستان عرفان جراحی شدم و گفته اند که هزینه عمل 26 میلیون شد ولی هیچ صورتحسابی ندادند و گفتند اطلاعات رو می فرستیم بیمه دانا.

نامه بیمه دانا به تامین اجتماعی رو که گرفتم، نوشته که 11.5 میلیون مبلغ کل عمل میشه که 10.5 میلیون رو بیمه تکمیلی میده و 1 میلیون رو بیمه تامین اجتماعی

چه جوری می تونم بفهمم که مبلغ بیمارستان چقدر بوده >
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

شما با دردست داشتن کارت ملی و دفترچه بیمه تون به بیمارستان مورد نظر مراجعه کرده،تقاضای صورتحساب نمایین.

بیمارستان موظف هست که یک نسخه از صورت حساب رو مهر کرده و به شما تحویل بده.

همچنین میتونین خلاصه پرونده پزشکی تون رو هم درخواست کنین.

ایام بکام.