در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام

من مدتی در شرکتی مشغول به کار بودم و بیمه‌ام هم پرداخت میشد. اما چند روز پیش که سابقه بیمه خود را چک کردم دیدم ظاهرا چند ماه اخیر بیمه برای من ثبت نشده است. از کارفرما پیگیر شدم گفتند که این مدت بیمه رد میشده و حق بیمه پرداخت شده اما به دلیل مشکل حقوقی که شرکت با بیمه داشته، ظاهرا در سیستم ثبت نشده است!
خواستم سوال کنم آیا راهی برای ترمیم سابقه بیمه بنده وجود دارد؟ اگر مشکل شرکت با بیمه حل شود این سابقه ترمیم میشود یا باید از شرکت شکایت کنم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

از شرکت بخواهید که لیست بیمه ارسالی را به شما ارئه کند. ظاهرا برای شما لیست بیمه برای چند ماه اخیر ثبت و ارسال نشده است بدلیل اینکه اگر شرکت برای شما بیمه رد کند سوابق شما نیز ثبت و محفوظ می ماند و خود شرکت به سازمان تامین اجتماعی بدهکار می باشد در غیر اینصورت می بایست به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و نسبت به ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه خود اقدام نمائید.