در سایر توسط
سلام
میخام سگمو بیمه کنم . کدام شرکت بیمه سگ را بیمه می کند ؟
1 پاسخ
توسط

شرکت بیمه دانا بیمه درمان دام های کوچک و پرندگان را انجام می دهد

مراحل انجام بیمه سگ:

قبل از اقدام باید سگ, گربه و پرندگان زینتی (از نظر جثه شامل کاسکو و بزرگتر ) الزاما شناسنامه و میکروچیپ داشته باشن.

سپس مراجعه به یکی از دامپزشکان معتمد برای  تکمیل فرم پیشنهاد و صدور گواهی سلامت.

پرداخت حق بیمه و مالیات و عوارض به دامپزشک.
ارسال مدارک توسط دامپزشک به شعبه صادر کننده بیمه نامه

صدور بیمه نامه  توسط شعبه

واریز حق بیمه توسط دامپزشک

ارسال بیمه نامه به کلینیک و تحویل به بیمه گزار توسط دامپزشک

البته بعد از صدور گواهی سلامت اصل تمامی مدارک را بیمه گزار می تواند به شعبه تحویل و حق بیمه را در شعبه پرداخت و بیمه نانه را تحویل گیرد. انجام این مراحل برای سهولت خدمات به بیمه گزار می باشد.

برای تعیین حق بیمه فقط یه جدول سنی بدون توجه به جنسیت و نژاد داریم پوشش سگ ها از دو ماهگی به بعد تا پایان هفت سال و گربه ها هم تا پایان نه سال. پرندگان بدون شرط سنی.

حق بیمه سگ ها برای پوشش تا سقف 000ر000ر10 ریال سالانه  بدون عوارض و مالیات از حدود 50 هزارتومان  بسته به سن شروع می شود تا حدود 80 هزارتومان سالانه.

برای گربه هم از 33 هزارتومان تا حدود 70 هزارتومان.

پرندگان با پوشش 000ر000ر3ریال با حق بیمه20 هزارتومان سالانه.

موضوع بیمه:پرداخت هزینه های جراحی و بیماریهای ناشی از حادثه .

این بیمه نامه از آ بان  1390 فقط توسط بیمه دانا صادر می شه.

اگر سوال و مطلب دیگه ای بود در خدمتتون هستم.

محمدی اوجان

مراکز طرف قرارداد

بیمه درمان سگ

شرح بیمه نامه

بیمه درمان حیوانات خانگی