در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام. ببخشید ما یک کارگاه خدماتی تعمیرات ماشین اداری (دستگاه پرینتر و کپی و فکس)داریم. میخواستم بدانم ایا میشود طبق ماده واحده ما هم از تخفیف سهم کارفرما به میزان ده درصد بهره مند شویم؟
1 پاسخ
توسط
قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند

ماده واحده- از آغاز سال 1362 كارفرمايان كليه كارگاه‌هاي توليدي و صنعتي و فني كه از خدمات دولتي(از قبيل برق، آب، تلفن و راه) استفاده مي‌نمايند تا ميزان (5) نفر كارگر از پرداخت حق بيمه سهم كارفرما معاف بوده و از (5) نفر به بالا نسبت به مازاد (5) نفر حق بيمه را خواهند پرداخت.
جواب: موردی که فرمودید مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما نمی باشد. فهرست کارگاههای مشمول به شرح زیر می باشد.
فهرست فعالیت های تولیدی، صنعتی و فنی مشمول معافیت حق بیمه، سهم کارفرما تا میزان (5) نفر کارگر
1-  آلومینیم سازی و خمکاری.
2-  اطاقسازی ماشین
3-  آهنگری، فلز تراشی ( قطعه سازی) حلبی سازی، تراشکاری.
4-  انواع بافندگی.
5-  پرورش ماهی .
6-  پرورش و نگهداری دام و ماکیان .
7-  ساخت و تعمیرات انواع پمپ آب .
8-  تولید گازهای صنعتی و طبی ووسایل آتش نشانی .
9-   ترازو، قپان و باسکول سازی .
10-   تولید کنندگان تابلو های فشار ضعیف و قوی برق .
11-   شرکتهای تعاونی تولیدی وابسته به ارگانهای دولتی نظیر مرکز گسترش خدمات تولیدی و عمرانی کشور که فعالیت های آنها جنبه تولیدی، صنعتی و فنی دارد .
12-  چاقو سازی.
13-  تولید انواع چراغ خوراکپزی .
14-   چاپخانه شامل : چاپ، حروف چینی، گراور سازی، کلیشه سازی، لیتوگرافی، و انواع صحافی .
15-   خبازی .
16-  انواع دوزندگی.
17-   درب و پنجره سازی .
18-   ریخته گری .
19-   سراجی شامل : کیف و چمدان و کمربند سازی و ساک .
20-    سماور سازی .
21-   صابون سازی .
22-  کارگاههای صنایع دستی .
23-   کارگاههای صنایع روستایی که فعالیت آنها جنبه تولیدی ، صنعتی و فنی داشته و پروانه آنها توسط جهاد سازندگی صادرمیگردد .
24-   فخاری.
25-   قالب زنی .
26-   تولید کنندگان قفل .
27-   کاشی سازی و سرامیک سازی .
28-   تولید کفش (کفاشی) و پستائی سازی .
29-   ساخت و تولید انواع مخازن .
30-   موزائیک سازی - بلوک سازی .
31-   سازندگان میز و صندلی، کمد، قفسه، کابینت آشپزخانه .
32-   ساخت و تولید انواع ماشین آلات کشاورزی و وسائل و ادوات مربوطه و تعمیرات آنها .
33-   معادن سطح الارضی که جنبه کارگاهی دارند.
34-   نمد مالی .
35-   یخدان سازی .
36-  ناشرین و موسسات انتشاراتی.
37-  کارکنان شناورهای باری و صیادی در استانهای جنوبی کشور.
38-  شرکت هاواتحادیه های تعاونی روستائی وکشاورزی که جنبه تولیدی – صنعتی وفنی داشته باشند وواحدهای تولیدی کشاورزی