در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
اینجانب 30 سال دارم، 5 سال پیش از محل کارم نزدیک یک سال بیمه تامین اجتماعی رد شده است

، 5 سال هیچ بیمه ای رد نشده است و قصد دارم خودم را به صورت خویش فرما بیمه کنم، خودم می توانم  این مدت زمان 5 ساله که بیمه نشده ام را واریز کرده و به بیمه خویش فرما وصل کنم؟ اگر امکان پذیر است تقریبا چه مبلغی را بایستی واریز نمایم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به عدم اشتغال شما امکان واریز حق بیمه و ایجاد سوابق برای سالهای گذشته وجود نخواهد داشت