در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام.خسته نباشین.شرمنده من باز سوالم رو میپرسم.

من تو سایت سوابق کل مراحل رو طبق راهنما کامل کردم وحساب کاربری هم برام فعال شد .

الان که وارد سیستم میشم کدگذرواژه رو اشتباه میزنه .واینکه به بازیابی گذرواژه هم رجوع کردم باز هم خطای کد گذرواژه رو میزنه.

بعضی از دوستان پاسخ رو گفتن ولی وقتی به بیمه مراجعه میکنم جوابگو نیستن.

درحال حاضر باید چیکار کنم که بتونم به سوابقم دسترسی داشته باشم.منتظر راهنماییهاتون هستم که از این سردرگمی دربیام.باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به شعبه نسبت به اصلاح و اطلاع از گذر وازه خود اقدام نمایید