در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
اگر خودرو سه میلیون خسارت دید وخاستم با بیمه طلایی تک ستاره تعویض کنم هزیمه چه طور محاسبه میشود
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

من متوجه نشدم آیا منظور از بیمه طلایی کارت طلایی است یا بیمه بدنه با شرایط خاص جهت اطلاعات من روش استفاده از هردو گزینه را برای شما شرح میدهم

1-کارت طلایی : امکانی است که شرکت ایران خودرو برای برخی خودروهای خود از جمله سمند پارس  دنا و رانا فراهم نموده است(البته برای سایر خودروها صفر و یا غیر صفر هم میتوان تهیه نمود) در صورتی که یک خودرو در جاده یا داخل شهر دچار خسارت از جمله واژگونی گردد شرکت امداد خودرو خودر را به نزدیکترین نمایندگی ایران خودرو منتقل و سپس اقدام به تعمیر خودرو میکند در صورت شدت خسارت امکان جایگزینی خودرو نیز وجود دارد.

2- بیمه بدنه:امکانی است که شرکتهای بدنه برای پوشش خسارتی که برای ساختار فیزیکی خودرو پیش می آید فراهم نموده اند در این بیمه نامه چنانچه خودرو در اثر خطرات زیر آسیب ببیند خسارت تا سقف تعهدات مندج در بیمه نامه پس از کسر فرانشیز جبران میگردد: آتش سوزی انفجار صاعقه  سرقت  حوادث بلایای طبیعی  اسید پاشی و مواد شیمیایی  و هزینه ایاب ذهاب در زمان تعمیرات (30روز در سال)

در بیمه بدنه نیز چنانچه مجموع خسارت هزینه دستمزد و خرید قطعات از 75%قیمت خودرو(مندج در بیمه نامه بیشتر شود)خسارت کلی محسوب میشود

برقرار باشید